WAT DOET BiVB

 

Sales

BiVB-Bloemenbemiddeling, bemiddelt tussen kweker en klant. Wij verzorgen de daghandel en de verkoop op langere termijn van een breed assortiment aan gerberasoorten in diverse verpakkingen. Dag in dag uit, via een online platform, volgen wij de veilingklokken en onderzoeken wij waar de behoefte ligt van de klant; wij maken duidelijke afspraken en bewaken deze. Service staat voorop bij BiVB.

Dankzij onze bemiddeling en salesmanagement zijn wij in staat om werk én zorgen uit handen van de kweker en de klant te nemen. Zo kan de kweker zich puur richten op zijn productie en het kweken van gerbera’s. De klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de bestelde gerbera’s. Wij richten ons dan op het verdere traject; de bestellingen ‘begeleiden’ van kweker naar klant. Wij zorgen ervoor dat alle partijen tevreden zijn en daar blijken we goed in!

DAGHANDEL EN VERKOOP OP LANGE TERMIJN

Wij hebben een contract met zes vaste gerbera kwekers in Nederland, met deze kwekers werken we efficiënt via online platformen, verhandelen de bloemen veelal direct naar de klant en werken we gedeeltelijk met de veilingklok. BiVB is zo in staat om op efficiënte wijze dagelijks verse bloemen via de kweker naar de klant te begeleiden. Kwalitatief goede bloemen, op het afgesproken tijdstip en de afgesproken locatie.

Voor de verkoop op langere termijn en het maken van jaarrond afspraken met onze klanten, kunnen wij vertrouwen op onze jarenlange ervaring én de gegevens van voorgaande periodes die bij de kwekers voor ons ter inzage zijn. Zo kunnen realistische prijsafspraken voor de lange en korte termijn worden vastgelegd.

FLORIDAY

Floriday is de centrale plek waar commerciële en logistieke processen worden afgehandeld. Met Floriday wordt het toegankelijk door middel van een platform te bieden waar kopers en kwekers samen komen. Dit hele proces regelen wij voor onze kwekers.

De voordelen;

  • Een centrale plek voor de voorraad
  • Slimme oplossing voor kleinere bestellingen
  • Als kweker kun je je helemaal richten op de tuin, wij regelen de rest.

 Elke dag sturen wij 2 keer via Hortiheat onze beste aanbiedingen waaruit direct bestelt kan worden.

AFTERSALES

Minstens even zo belangrijk als onze salesactiviteiten, is onze nazorg. Via onze aftersales activiteiten en zorgvuldige kwaliteitscontrole bewaken wij het proces en monitoren wij of alle gemaakte afspraken (naar volle tevredenheid) zijn nagekomen.

ACQUISITIE

De relatie die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd met onze klanten is stevig en betrouwbaar. Wij brengen dan ook frequent bezoeken aan onze klanten en kennen hen goed. Wij besteden veel aandacht aan het werven van nieuwe klanten en relaties.

Dat er tegenwoordig steeds minder aan de klok wordt geveild, biedt meer ruimte om nieuwe kwekers te gaan benaderen, bezoeken en uiteindelijke een samenwerking mee aan te gaan. Er zijn plannen om ons bedrijf en onze diensten verder uit te breiden naar bemiddeling ten behoeve van kwekers van diverse andere bloemsoorten. En met het uitbreiden van het aantal kwekers, kunnen wij ook weer meer klanten van dienst zijn met onze bemiddelingswerkzaamheden.

Zo creëren wij voor alle betrokken partijen een interessante, dynamische omgeving voor het verhandelen van diverse soorten bloemen.

BiVB ontwikkelt zich graag verder en wij zien uit naar elke volgende stap!